Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 1:32 PM CEST, May 20, 2018
Naslovi:

Izveštaj sa finalne tribine u Beogradu

 • Objavljeno u Projekti 2014

beograd

U Utorak, 17 Juna ove godine u Beogradu, na Megatrend univerzitetu, Atlantski Savet Srbije, uz podrsku ambasade Sjedinjenih Americkih Drzava odrzao je zavrsnu tribinu na temu:“Ziveti u Srbiji, mogucnosti i izazovi.“ Prisutnima, koji su do poslednjeg mesta ispunili salu na prvom spratu, je prezentirano istrazivanje javnog mnjenja na temu: Kakav stav imaju gradjani Srbije o „zapadnim vrednostima“, a koje je uradila ugledna medijska kuca iz Novog Sada „Ninamedija“. Slobodno trziste, vladavina prava, organizacija lokalne samouprave, zastita autorskih prava, bezbednosni polozaj Srbije, su bili predmet dijaloga eminentnih strucnjaka sa publikom.

 Publika je pokazala veliko interesovanje postavljanjem vrlo zivotnih pitanja Prof.Dr. Vladanu Kutlesicu, Prof. Dr. Mijatu Damjanovicu, Prof. Dr. Ani Jovancai, Prof. Dr. Zdravku Petrovicu i vojnom analiticaru Aleksandru Radicu.

 Ovom tribinom zavrsen je projekat razgovora u 6 gradova Srbije i to: Somboru, Novom Sadu, Vrscu, Pozarevcu, Zajecaru i Beogradu. Zakljucak je, da posebno mladi ljudi zele da ucestvuju u diskusijama, da su zeljni informacija koje su dobijali od strucnjaka, te da se nisu libili da daju predloge za resavanje aktuelnih problema, koji su bili predmet izlaganja.

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  18°C

  Beograd

  Pretežno oblačno

  Vlažnost: 72%

  Vetar: 22.53 km/h

  • 23 maj 2018 27°C 17°C
  • 24 maj 2018 26°C 17°C