Upozorenje
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 981
 • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku: /home/atlantic/public_html/media/k2/assets/js/k2.frontend.js?v2.7.1&sitepath=/

Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 1:32 PM CEST, May 20, 2018
Naslovi:

Poseta omladine Atlantskog saveta Danske Beogradu

YATA Srbija je poželela dobrodošlicu kolegama iz Danske YATA-e koji su bili naši gosti od 9og-11og Marta 2015 godine. Beograd je bio drugi grad koji su posetili na svom putovanju po Balkanu, posle posete Sarajevu. Ova poseta je bilo idealna prilika da se bolje upoznamo, podelimo iskustva i izrazimo želju da u skorijoj budućnosti osmislimo neki interesantan zajednički projekat.

Iskoristili smo ovu priliku da prodiskutujemo aktuelne teme kao što su pitanje Kosova i posledice po regionalnu bezbednost, Evroatlantske integracije Srbije i nedavno usvojeni Individualni akcioni plan partnerstva kao i budućnost Atlantskog saveta Srbije i važnu ulogu koju ima srpski civilni sektor u podizanju svesti i podržavanju aktivnosti koje vode ka Evroatlantskim integracijama. Nadamo se da je ovo samo prva u nizu poseta Atlantskom savetu i radujemo se ponovnom susretu sa kolegama iz Danske.

 

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  18°C

  Beograd

  Pretežno oblačno

  Vlažnost: 72%

  Vetar: 22.53 km/h

  • 23 maj 2018 27°C 18°C
  • 24 maj 2018 26°C 17°C