Upozorenje
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 981
 • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku: /home/atlantic/public_html/media/k2/assets/js/k2.frontend.js?v2.7.1&sitepath=/

Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 1:32 PM CEST, May 20, 2018
Naslovi:

88. Rose-Roth Seminar u Beogradu

Atlantski savet Srbije ima veliko zadovoljstvo da vas obavesti da će se 88. Rose-Roth Seminar, u organizaciji NATO Parlamentarne Skupštine i Narodne Skupštine Republike Srbije sa podrškom Švajcarske Vlade, održati u Beogradu od 31.3.2015 do 2.4.2015 godine. Atlantski savet Srbije će predstavljati njen Izvršni Direktor, Gospodin Milovan Milošević, koji će ujedno biti i moderator na panel diskusiji: „Zapadni Balkan i Evroatlantske integracije“. Na ovom panelu će učestvovati: Ambasador Miomir Udovički (Šef misije Srbije pri NATO), Ambasador Stelian Stoian (Stalni predstavnik Rumunije pri NATO), Gospođa Jelena Milić (Izvršni Direktor Centra za Evroatlantske Studije) i Gospodin Savo Kentera (Predsednik Atlantskog saveza Crne Gore).

Rose-Roth seminar je posvećen Evroatlantskim integracijama i demokratskoj konsolidaciji zapadnog Balkana. Ovaj seminar će se posvetiti širokom broju tema uključujući proces pristupanja Evropkoj uniji Republike Srbije, saradnju sa NATO, regionalnoj saradnji, borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala kao i Briselskom dialogu između Beograda i Prištine. Posebna sednica biće posvećena zajedničkoj pretnji u vidu stranih boraca na Bliskom istoku i u severnoj Africi.

Cilj ovog seminara je da olakša dialog na parlamentarnom nivou na temu bezbednosti izmedju zakonodavnih organa NATO članica i njihovih kolega u NATO partnerskim državama tako što će okupiti parlamentarce iz NATO članica i partnerskih država, istaknute članove Vlade (uglavnom predstavnike države koja je domaćin skupa), predstavnike međunarodnih organizacija, nevladine organizacije, univerzitete i „think tank“ organizacije.

 

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  18°C

  Beograd

  Pretežno oblačno

  Vlažnost: 72%

  Vetar: 22.53 km/h

  • 23 maj 2018 27°C 18°C
  • 24 maj 2018 26°C 17°C