Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 1:32 PM CEST, May 20, 2018
Naslovi:

Interaktivna debata na Fakultetu za inženjerski menadžment

Predstavnici Atlantskog saveta Srbije juče su na Fakultetu za inženjerski menadžment predstavili rezultate nedavno održane konferencije pod nazivom “Krizni menadžment”. Stručna mišljenja tokom predstavljanja rezultata, osim predstavnika Saveta izneli su i profesor Fakulteta za inženjerski menadžment dr Duško Tomić kao i Dušan Radivojević stručni konsultant i istraživač u oblasti zaštite i spašavanja.

Studenti fakulteta koji su prisustvovali jučerašnjem događaju, kroz interaktivnu debatu bliže su se upoznali sa problemima, zaključcima i proporukama do kojih se došlo tokom održane konferencije. Aktivnim učešćem u debati dali su svoje viđenje situacije u ovoj oblasti i na taj način upotpunili diskusiju koja je imala za cilj da dodatno odgovori na pitanja sistema upravljanja krizama i planiranja u vanrednim situacijama

Održana debata, predstavlja sastavni deo aktivnosti u okviru porojekta “Otvoreno o IPAP”-u, koji je realizovao Atlantski savet Srbije uz podršku ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu I NATO Odeljenja za javnu diplomatiju.

 

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  18°C

  Beograd

  Pretežno oblačno

  Vlažnost: 72%

  Vetar: 22.53 km/h

  • 23 maj 2018 27°C 18°C
  • 24 maj 2018 26°C 17°C