Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 1:32 PM CEST, May 20, 2018
Naslovi:

Letnja škola atlantskih integracija

Atlantski savet Srbije uz podršku ambasade SAD u Beogradu, ove godine organizuje prvu “Letnju školu atlantskih integracija” u Srbiji. Škola će biti održana u Kovačici, od 3. do 7. jula i namenjena je mladim, društveno aktivnim ljudima, studentima i članovima omladina političkih partija.

Cilj ovog projekta je da mladima približi aktuelni process evroatlantskih integracija kroz koji Srbija trenutno prolazi ali i da predoči sve benefite i izazove sa kojima su se suočavale druge države na tim putu. Tokom trajanja škole planirane su posete državnim institucijama i muzejima, a učesnicima će se u Kovačici obratiti i predstavnici brojnih diplomatsko-konzularnih misija, članovi Evropskog parlamenta kao i istaknuti stručnjaci iz regiona.

Svi zainteresovani za učešće na ovogodišnjoj letnjoj školi, svoje prijave (CV i kraće motivaciono pismo) mogu poslati do 22. juna na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naznakom “Prijava za letnju školu”.

Kandidati koji budu odabrani za učešće na ovogodišnjem projektu, biće detaljno upućeni u program predstojeće škole i blagovremeno obavešteni o svim neophodnim detaljima.

Troškovi organizovanog prevoza od Beograda do Kovačice i nazad, kao i smeštaja na bazi punog pansiona pokriveni su od strane organizatora.

Radni jezik je srpski, a tokom predavanja na engleskom, biće obezbeđen simultani prevod.

Sve aktivnosti, osim poseta institucijama, biće realizovane u turističkom naselju “Relax” (http://www.relax-kovacica.com)

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  18°C

  Beograd

  Pretežno oblačno

  Vlažnost: 72%

  Vetar: 22.53 km/h

  • 23 maj 2018 27°C 18°C
  • 24 maj 2018 26°C 17°C