Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 1:32 PM CEST, May 20, 2018
Naslovi:

Seminar: "Evroatlantske integracije: U očima srpskih medija – mitovi i činjenice"

Atlantski savet Srbije uz podršku ambasade SAD u Beogradu i NATO odeljenja za javnu diplomatiju , organizuje trodnevni seminar u okviru projekta “Evroatlantske integracije: U očima srpskih medija – mitovi i činjenice”. Seminar će biti održan u Ečkoj, od 1. do 3. septembra i namenjen je mladim novinarima i studentima završnih godina studija iz oblasti novinarstva sa teritorije Vojvodine.

Cilj ovog seminara je da se pronađu i ponude novi modaliteti profesionalnog razvoja novinara i unapredi izveštavanje o procesu atlantskih integracija. Predavanja će voditi istaknuti domaći novinari kao i priznati stručnjaci iz oblasti geopolitike i međunarodnih odnosa. Pored njih učesnicima će se obratiti i gosti novinari iz regiona, koji će podeliti svoja iskustva o procesu informisanja javnog mnjenja pre i nakon članstva u NATO.

Svi zainteresovani za učešće, svoje prijave (CV) sa naznakom “Prijava za seminar” mogu poslati na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 20. avgusta.

Kandidati koji budu odabrani za učešće, nakon završetka seminara biće u mogućnosti da izrade autorske tekstove na teme koje će biti u fokusu ovih predavanja. Svi radovi biće publikovani u zajedničkoj zbirci tekstova, koja će javnosti biti predstavljena 29. septembra u Beogradu, u okviru javne debate i izložbe na temu atlantskih integracija u domaćim medijima.

Troškovi prevoza, kao i smeštaja na bazi punog pansiona pokriveni su od strane organizatora.

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  18°C

  Beograd

  Pretežno oblačno

  Vlažnost: 72%

  Vetar: 22.53 km/h

  • 23 maj 2018 27°C 17°C
  • 24 maj 2018 26°C 17°C