Atlantski savet Srbije

Prijava
ažurirano 11:42 AM CET, Dec 5, 2017
Naslovi:

Održan trodnevni seminar u Ečkoj

Atlantski savet Srbije održao je proteklog vikenda u Kaštelu Ečka trodnevni seminar pod nazivom „Evroatlantske integracije: U očima srpskih medija – mitovi i činjenice“. Projekat je podržan od strane NATO Odeljenja za javnu diplomatiju i ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

Seriji radionica i predavanja koja su se bavila pitanjima medijskih sloboda i izazova savremenog novinarstva, novinarske etike i objektivnog izveštavanja, ali i procesom izveštavanja o evroatlantskim integracijama u zemlji i regionu, kao i odnosima Srbije i NATO i položaju Srbije u odnosima velikih sila, prisustvovalo je tridesetak studenata i mladih novinara na početku svojih profesionalnih karijera.

Polaznicima su se kao predavači obratili istaknuti i uvaženi novinari poput Slaviše Lekića, Zorana Sekulića, Zorana Panovića, Milivoja Mihajlovića, Violete Cvejić, vojni analitičar Aleksandar Radić kao i profesori dr Milan St. Protić i dr Vanja Rokvić i drugih.

Održane aktivnosti predstavljaju drugi deo istoimenog projekta i nastavak su radionica održanih u Beogradu 25. maja ove godine.

Srednja ocena (0)

0 od 5 zvezdica

Ostavite Vaš Komentar

Ostavite kometar bez registracije ili prijave

0 / 500 Zabrana karaktera
Vaš tekst mora biti izmeđun 50-500 karaktera
Vaš kometar će biti proveren pre objavljivanja.
uslovima i pravilima korišćenja.
  • Nema komentara trenutno

  4°C

  Beograd

  Pljusak

  Vlažnost: 86%

  Vetar: 17.70 km/h

  • 19 jan 2018 10°C 0°C
  • 20 jan 2018 5°C 2°C